Visrecepten

Bladerdeeghapjes met tonijn en groente
Bladerdeeghapjes met tonijn en groente
Vishapjes
Vishapjes
Visnuggets
Visnuggets
Gebakken kabeljauw
Gebakken kabeljauw
Vis uit de oven
Vis uit de oven

Tonijnburger 

Ingredienten voor 6 tonijnburgers: 5 grote aardappelen, 1 blikje tonijn in water (160 gr), beetje bloem, 1 el verse dille, zout/peper, 1 los geklopt ei, verse dille, paneermeel, zout, peper, olijfolie. Aardappelen schillen en klein snijden. Kook de aardappelstukjes goed gaar. Giet het vocht af van het blikje tonijn. Doe gekookte aardappelen, tonijn, dille, zout en .....Lees verder

Bladerdeeghapjes met tonijn en groente

Ingredienten: 400 gr Italiaanse gesneden wokgroente, blikje tonijn, 6 bladerdeeg plakjes, 1 ei, zonnebloemolie, cayennepeper, zout.

Verwarm de oven voor op 200 graden. Ontdooi ondertussen de plakjes bladerdeeg. Roerbak de groente in zonnebloemolie. Breng op smaak met cayennepeper en zout. Meng in een kom de groente met tonijn. Vul daarna elk bladerdeeg plakje met een beetje van dat mengsel....Lees verder

Vishapjes

Ingredienten: Visfilet 200 gram), 2 eierdooiers, verse bieslook ( klein gesneden ), zout, peper, beetje citroensap, olijfolie. Een lekker bijgerecht en snel te bereiden. Net iets anders dan visnuggets! De vis snij je in stukjes (2 cmx 2 cm). De verse bieslook ook even klein snijden. De andere ingredienten meng je goed door elkaar in een kom. Dan voeg je de.....Lees verder


Visnuggets

350 gr pangasiusfilet of kabeljauw, 2 eieren, bloem, paneermeel, paprikapoeder, zout, peper, zonnebloemolie en boter. Vis in blokjes snijden, zout en peper over de vis strooien. Op een bord paneermeel strooien en daar zout, peper en paprikapoeder doormengen. De 2 eieren los kloppen, bloem toevoegen tot er een beslag, (vla dikte) ontstaat. De visblokjes door het beslag halen. Tenslotte de visblokjes door de gekruide paneermeel wentelen....Lees verder

Gebakken kabeljauw

Ingredienten: kabeljauw (diepvries of vers), bloem, 1 ei, citroensap, zout, peper, paneermeel, olijfolie. Diepvries kabeljauw eerst ontdooien! Zet 3 borden klaar. Op 1 bord strooi je wat bloem, op het 2e bord los geklopt ei, op het 3e bord paneermeel met zout en peper er doorheen. Besprenkel de kabeljauw eerst even met wat citroensap. Daarna wentel je de kabeljauw....Lees verder

Vis uit de oven

Ingredienten: per persoon 1 visfilet, 1 citroen, olijfolie, zout, peper, mierikswortel uit een potje of mosterd, beetje dille. Verwarm alvast de oven voor op 180 graden. Vet een ovenschaal in met olijfolie. Doe de vis in de ovenschaal en druppel er wat citroensap over. Snij de citroen dan in plakjes en leg die aan de zijkant van de visfilet. Smeer de visfilet ....Lees verder