Mijn blog

In mijn koelkast lag al een paar dagen een courgette. Het was al bijna etenstijd en ik wist nog steeds niet wat ik wilde eten. Toen zag ik die courgette liggen en ik had wel trek in pasta. Het werd een ovengerecht met macaroni en courgette. Zelfs mijn man vond het lekker! Hij houdt wel van mij maar niet zo erg van pasta ;) ...

In mijn voorraadkast vond ik een potje kapucijners. Meestal doe ik daar dan piccalilly doorheen maar daar had ik even geen zin in. In mijn koelkast lag nog een prei, best een goede combinatie met de kapucijners. Nog even wat bijpassende ingredienten gezocht en zo ontstond dit recept.

Gewoon even lekker makkelijk koken. Een zakje Thaise groenten, rijst, kruiden en chilisaus. Ik heb voor 2 dagen hier genoeg aan. De helft ingevroren voor morgen.

In mijn koelkast lag al een paar dagen een struik broccoli. Hij was al aardig aan het verkleuren, niet meer zo mooi groen! Tsja, wat moest ik daar nou mee maken om het toch nog smaakvol te maken?

Deze pasta kwam tot stand met wat ik nog in voorraad had. Die dag had ik geen tijd om boodschappen te halen. Mijn man was een paar dagen eerder gevallen en had een scheurtje in zijn bekken. Gelukkig heb ik altijd wel wat liggen waar ik wat van kan maken. Ik heb de helft ervan in de diepvries gedaan,...