Mac & cheese

Hou je van macaroni en kaas?

Dan is dit recept voor een makkelijke mac & cheese misschien wel wat voor jou.

Voor dit recept heb ik 1 zakje kaassaus gebruikt maar wanneer je van veel saus houdt gebruik dan lekker 2 zakjes kaassaus. Het voordeel is ook dat je snel klaar bent met bereiden.

Ingredienten:

160 gr pasta, zakje kaassaus, 1 tl nootmuskaat, 1 el pittige mosterd, olijfolie, beetje roomboter, 175 gr geraspte kaas, paneermeel.

Verwarm de oven voor op 200 graden.

Kook de pasta met toevoeging van een bouillonblokje. Vet de ovenschaal in met olijfolie.

Maak de kaasaus volgens de aanwijzingen op het zakje en voeg de kruiden toe.

Meng de saus door de pasta en doe het in de ovenschaal. Strooi er flink wat geraspte kaas over en eindig met een laagje paneermeel. Snij een paar hele dunne plakjes van de roomboter en verdeel die over de paneerlaag.

Zet de pasta ongeveer 15 min in de oven. Let er op dat de paneerlaag mooi bruin is geworden.