Frittata met champignons

Ingrediënten:

450 gr aardappel, 1 rode paprika, 125 gr champignons, 2 lente-uitjes, 4 el olijfolie, 6 eieren, zout en peper.

Van deze ingrediënten heb ik 2 frittata's bereid. 

Aardappelen in blokjes snijden en kort koken, zodat ze net gaar zijn.

Snij ondertussen de paprika in blokjes, de lente-ui in ringetjes en

de champignons in kleine stukjes.

Klop de eieren los, verdeeld over 2 kommetjes en voeg zout en peper toe.

Verwarm de olijfolie en bak de aardappelblokjes totdat ze beginnen te kleuren. Voeg dan de paprikablokjes toe en na 2 min. de champignonstukjes.

Wanneer de champignonstukjes een beetje gebakken zijn voeg dan de lente-ui ringetjes toe. Even kort roerbakken.

Verdeel dan het eimengsel erover en laat het goed garen! Het lukt mij niet om hem aan beide kanten te bakken en dan doe ik een deksel op de pan om hem goed te laten garen.  

Eet smakelijk