Ciabatta met kaas en tomaat

Een lekker lunchrecept of als je niet veel zin hebt om te koken.


Ingredienten:

1 Ciabattabrood, 1 tomaat, 1 ui, 1/2 groene paprika, beetje tomatensaus, plakjes kaas, Italiaanse kruiden, zout/peper



We beginnen met de oven voor te verwarmen op 220 graden en het snijden van de groenten. Snij de tomaat in dunne plakjes, paprika in dunne reepjes en de ui in ringen. Het ciabattabrood snijden we eerst in 4 delen en daarna doormidden. Om de uiringen lekker zacht te houden bakken we ze heel even in wat olie.



Als eerste doen we op de broodjes wat tomatensaus, niet te veel! De broodjes mogen niet te nat worden. De broodjes beleggen we met de plakjes tomaat, reepjes paprika en de licht gebakken uiringen. Daarna bestrooien met zout en peper. Tenslotte beleggen met een plakje kaas en wat Italiaanse kruiden erover strooien.




Broodjes ongeveer 15 min in voorverwarmde oven.

Eet smakelijk.