Cannelloni

Ingredi├źnten:

10 rolletjes cannelloni, 200 gr verse spinazie of diepvriesspinazie, 1 ui, 1 knoflookje, tomatenblokjes 400 gr, 100 gr geraspte kaas, olijfolie, pakje tomatenpassata, zout en peper.

Oven voorverwarmen op 200 gr.

Snipper het uitje en pers het knoflookje uit. Breng op smaak met zout en peper.

Ovenschaal even invetten met olijfolie en een laag tomatenpassata alvast aanbrengen.

Ui en uitgeperste knoflookje bakken in olijfolie. Voeg de tomatenblokjes en de spinazie, roerbak totdat de spinazie ontdooit is.

Het over gebleven mengsel gaat over de cannelonni

Nog even een laagje tomatenpassata erover.

Vul de cannelonni met een gedeelte van het mengsel. Doe dat met behulp van een klein lepeltje. Zet zo,n rolletje rechtop op een plankje, zodat er niets kan uitlopen!

Goed verdelen zodat de cannelonni goed vochtig wordt.

Tenslotte een lekkere laag geraspte kaas.

Nu is het tijd om even uit te rusten terwijl de canneloni 30 min. de oven in gaat. 

Eet smakelijk