Bami extra

Ingredienten:

200 gr mie, 250 gr Chinese roerbakgroente, 1/2 bakje champignons, stukje verse gember, 1/2 rode peper,

1 prei, 125 gr hamblokjes (veg.), olie, 1 tl laos, 1 tl ketoembar, 1 el ketjap manis, zout en peper

Kook de mie volgens de beschrijving op het pak.

Ondertussen gaan we de groenten als volgt snijden ( wel eerst alles wassen) : prei in ringen, champignons in schijfjes, gember raspen (ongeveer 1 cm), 1/2 peper in ringetjes.

Verwarm de olie en en bak hier in de champignonschijfjes, peper in ringetjes en de gember totdat de champignonschijfjes bruin kleuren.

Voeg dan de Chinese roerbakgroente, prei en hamblokjes toe. Nog even goed roerbakken. Daarna de kruiden toevoegen. Spoel de mie met koud water want anders gaat de mie aan elkaar kleven.

Lekker met kroepoek erbij....Eet smakelijk