Aloo Gobi

Ingredi├źnten:

1 bloemkool, 1 ui, 4 tomaten, 1 tl kurkuma, 1 tl komijnpoeder, 1 tl koriander, 1 tl chilipoeder, 300 gr aardappelen, olijfolie, verse koriander.


Snij de aardappelen klein en kook ze gaar gelijk met de bloemkoolroosjes.

De tomaten ontvellen. Dat gaat makkelijker wanneer je ze eerst even 1 min in warm water doet en aan 1 kant met een mesje een kruisje maakt. Snij de ui in halve ringen en de tomaten kleine blokjes.

Verwarm de olie in een hapjespan en bak de ui totdat hij zacht is. Voeg dan de tomatenblokjes erbij. Even goed roerbakken en voeg dan alle andere kruiden toe, behalve de verse koriander, roerbak nog even.

Daarna doe je de bloemkoolroosjes en aardappel erbij. Nog even goed roerbakken en goed verwarmen. Voor het opdienen voeg je wat verse koriander toe.

Eet smakelijk