Witlof-rolletjes

Ingredienten:

4 struikjes witlof, 4 plakjes kaas, 4 plakjes ham, 1 ei, boter, zout/peper

Dit gerecht is om te smullen. Per persoon heb ik gerekend op 2 struikjes witlof. Wanneer je het maakt voor 4 personen, pas dan ook de andere ingredienten aan!

We beginnen met het koken van de witlof, ongeveer 25 min. Het ei kloppen we los met zout en peper. Wees niet te zuinig met zout en peper, want dat eimengsel wordt het buitenlaagje en moet goed op smaak zijn. De struikjes lof goed laten uitlekken. Dan rollen we de struikjes in een plakje kaas en daarna de ham er omheen. Vastzetten met prikketjes. Met een kwastje bestrijken we de witlof-rolletjes. De rolletjes goed bruin bakken in de boter. Voor het opdienen de prikkertjes eruit halen.


Geniet van deze heerlijke witlof-rolletjes.

Eet Smakelijk!