Visrecepten

Bladerdeeghapjes met tonijn en groente
Bladerdeeghapjes met tonijn en groente
Vishapjes
Vishapjes
Visnuggets
Visnuggets
Bladerdeeghapjes met tonijn en groente

Ingredienten: 400 gr Italiaanse gesneden wokgroente, blikje tonijn, 6 bladerdeeg plakjes, 1 ei, zonnebloemolie, cayennepeper, zout.

Verwarm de oven voor op 200 graden. Ontdooi ondertussen de plakjes bladerdeeg. Roerbak de groente in zonnebloemolie. Breng op smaak met cayennepeper en zout. Meng in een kom de groente met tonijn. Vul daarna elk bladerdeeg plakje met een beetje van dat mengsel....Lees verder

Vishapjes

Ingredienten: Visfilet 200 gram), 2 eierdooiers, verse bieslook ( klein gesneden ), zout, peper, beetje citroensap, olijfolie. Een lekker bijgerecht en snel te bereiden. Net iets anders dan visnuggets! De vis snij je in stukjes (2 cmx 2 cm). De verse bieslook ook even klein snijden. De andere ingredienten meng je goed door elkaar in een kom. Dan voeg je de.....Lees verder

Visnuggets

350 gr pangasiusfilet of kabeljauw, 2 eieren, bloem, paneermeel, paprikapoeder, zout, peper, zonnebloemolie en boter. Vis in blokjes snijden, zout en peper over de vis strooien. Op een bord paneermeel strooien en daar zout, peper en paprikapoeder doormengen. De 2 eieren los kloppen, bloem toevoegen tot er een beslag, (vla dikte) ontstaat. De visblokjes door het beslag halen. Tenslotte de visblokjes door de gekruide paneermeel wentelen....Lees verder