Lasagne met spinazie en zalm.

Ingredienten:

1 pak spinazie a la creme 400 gr, 1 kleine creme fraiche, 100 gr zalmblokjes, zout/peper, olijfolie, gezeefde tomaat (uit een pakje), 2 tomaten, 1 lente ui, geraspte kaas.

Eerst even de oven aanzetten op 180 gr.  Dan beginnen we met het snijwerk. Tomaten in plakjes, lente ui in ringetjes.

De spinazie ontdooien we langzaam in een wok. Wanneer dat gebeurd is doen we daar de creme fraiche en de zalmblokjes door met zout en peper naar smaak. De ovenschaal vetten we in met olijfolie en om en om doen we het spinaziemengsel en lasagnebladen erin. We beginnen met het spinaziemengsel.

Maar let op!!!!!

Nu nog de oven in.
Nu nog de oven in.
Nu lekker smullen.
Nu lekker smullen.

Op 1 na bovenste laag doen we een laagje gezeefde tomaat. We eindigen met een laag lasagnebladen en daar bovenop plakjes tomaat, ringetjes lente ui en een flinke laag geraspte kaas.

Ongeveer 25 min in de oven.

Eet smakelijk.
Eet smakelijk.