Bladerdeeghapjes met tonijn en groente

Ingredienten:

400 gr Italiaanse gesneden wokgroente, blikje tonijn, 6 bladerdeeg plakjes, 1 ei, zonnebloemolie, cayennepeper, zout.

Verwarm de oven voor op 200 graden. Ontdooi ondertussen de plakjes bladerdeeg.

 Roerbak de groente in zonnebloemolie. Breng op smaak met cayennepeper en zout. Meng in een kom de groente met tonijn. Vul daarna elk bladerdeeg plakje met een beetje van dat mengsel. Vouw de bladerdeeghapjes dicht en druk met een vork aan de zijkanten nog extra dicht.

Klop het ei los in een kommetje en bestrijk daarmee met een kwastje de bladerdeeg hapjes.
Ongeveer 25 min in de oven.

Groente en ei wat over is kun je eventueel in de pan verwarmen en erbij serveren.

Met een vork heb ik de randjes dicht gedrukt, dat geeft een mooi effect.

Eet smakelijk!