Aardappel-Eiersalade

Deze aardappel-eiersalade is lekker snel te bereiden. Lekker als lunch op een pistolet.

Ingredienten:

500 gr gekookte aardappelen, 2 hard gekookte eieren, 1 bosuitje, 5 kleingesneden zure augurken, 3 eetlepels azijn, slasaus, zout en peper naar smaak

Eet smakelijk

Voorbereiding:

Aardappelen schillen en in blokjes snijden. Kook de aardappelen in ongeveer 20 min gaar. Eieren met koud water opzetten en na 15 min water afgieten en de eieren met koud water afspoelen, dan gaat het afpellen beter!
Ondertussen de augurken in schijfjes snijden en het bosuitje in ringetjes. De eieren in plakjes snijden.

Bereidingswijze(10min):

Doe de aardappelblokjes in een kom met de azijn en meng het goed door elkaar. Voeg dan zout en peper naar smaak toe en de bosui ringetjes. Tenslotte de slasaus toevoegen en de plakjes ei, doe dat voorzichtig! Proef even of de smaak goed is en voeg eventueel nog wat toe.

Ook lekker als avondmaaltijd met visnuggets of een broodje.